کد : 12380 ۱۸شهریور ۱۴۰۵ ساعت 16:29
این سخن استاندار درست است،

حق شناس : لایروبی مانع تکرار سیل پیربازار شد

پایگاه خبری، رسمی گیلان ۲۴: استاندار گیلان با اشاره به ثبت بارش‌های سنگین تا ۱۵۰ میلی‌متر در چند ساعت در برخی نقاط استان گفت: تجربه پیربازار نشان داد که با اقدامات پیشگیرانه می‌توان آثار حوادث را کاهش داد؛ به‌گونه‌ای که پس از لایروبی این منطقه، در بارندگی مشابه، مشکلات گذشته تکرار نشد.www.gilan۲۴.ir
 حق شناس : لایروبی مانع تکرار سیل پیربازار شد

به گزارش گروه رسانه ای با مردم به نقل از  روابط عمومی استانداری گیلان، هادی حق‌شناس در نشست کمیسیون پیشگیری و مقابله با بحران کلان‌شهرهای کشور که با حضور ساجدی‌نیا معاون وزیر کشور و جمعی از مدیران مدیریت بحران در رشت برگزار شد، با تأکید بر ضرورت تغییر رویکرد از مدیریت پس از حادثه به آمادگی پیش از بحران اظهار کرد: وقوع برخی حوادث طبیعی قابل جلوگیری نیست، اما با پیش‌بینی، تأمین تجهیزات و اقدام به‌موقع می‌توان خسارت‌ها را به میزان قابل توجهی کاهش داد.

وی با اشاره به بارندگی‌های شدید اخیر در گیلان افزود: در برخی ایستگاه‌های استان طی چند ساعت حدود ۱۵۰ میلی‌متر بارندگی ثبت شد و در چنین شرایطی، علاوه بر آمادگی دستگاه‌ها، حضور میدانی مدیران و نیروهای مسئول در کنار مردم می‌تواند به تسریع خدمات‌رسانی و ایجاد آرامش و اطمینان کمک کند.

استاندار گیلان تجربه پیربازار را نمونه‌ای از تأثیر اقدامات پیشگیرانه دانست و گفت: در سیلاب گذشته این منطقه با مشکلاتی مواجه شد، اما پس از انجام لایروبی، در بارندگی مشابه بعدی آن مشکلات تکرار نشد؛ بنابراین باید پیش از وقوع حادثه، نقاط آسیب‌پذیر شناسایی و اقدامات لازم انجام شود.

تجهیزات مقابله با بحران باید پیش از حادثه آماده باشد

حق‌شناس با بیان اینکه مخاطرات هر استان مشخص است، تأکید کرد: استانی که به‌طور مستمر با سیلاب مواجه می‌شود باید تجهیزات و امکانات مورد نیاز برای مقابله با آن را از قبل در اختیار داشته باشد و نباید تأمین ابزارهای ضروری به زمان وقوع حادثه موکول شود.

وی افزود: برنامه‌ریزی مدیریت بحران باید متناسب با ویژگی‌های هر منطقه انجام شود تا در زمان وقوع حادثه، دستگاه‌های مسئول به جای صرف زمان برای تأمین امکانات، بتوانند بلافاصله وارد عملیات شوند.

جنگل‌های هیرکانی را باید پیش از حریق مجهز به حفاظت کرد

استاندار گیلان در ادامه با اشاره به خطر آتش‌سوزی در جنگل‌های شمال کشور گفت: جنگل‌های هیرکانی با درختان چندصدساله، سرمایه‌ای ارزشمند برای کشور و نسل‌های آینده هستند و وقوع حریق در این عرصه‌ها بدون در اختیار داشتن امکانات مناسب می‌تواند خسارت‌های جبران‌ناپذیری ایجاد کند.

حق‌شناس بر ضرورت تقویت امکانات مقابله با آتش‌سوزی جنگل‌ها تأکید کرد و افزود: تجهیزات مورد نیاز باید متناسب با وسعت و اهمیت عرصه‌های جنگلی استان پیش‌بینی و در دسترس نیروهای مسئول قرار گیرد.

از ترافیک تا سوخت و درمان؛ موج سفر هم نیازمند مدیریت بحران است

استاندار گیلان همچنین ورود ناگهانی حجم بالای مسافران به استان را یکی دیگر از موضوعاتی دانست که نیازمند پیش‌بینی و هماهنگی دستگاه‌هاست و گفت: ورود شمار زیادی خودرو در فاصله چند ساعت می‌تواند در محورهایی مانند رودبار و تالش ترافیک طولانی ایجاد کند و همزمان تأمین سوخت، آذوقه و دسترسی به خدمات درمانی را تحت تأثیر قرار دهد.

وی با تأکید بر ضرورت پیش‌بینی شرایط بیماران در ترافیک‌های طولانی افزود: بیماران دیالیزی و افرادی که نیازمند دریافت مستمر خدمات درمانی هستند نباید به دلیل ازدحام و ترافیک با مشکل دسترسی به مراکز درمانی مواجه شوند و این مسئله باید در برنامه‌های مدیریت بحران مورد توجه قرار گیرد.

حق‌شناس در پایان با قدردانی از حمایت‌های وزیر کشور و سازمان مدیریت بحران کشور در حوادث پیربازار، آستارا و تالش، بر تقویت هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و مدیریت تخصصی بحران تأکید کرد و از شهرداری و شورای اسلامی شهر رشت برای میزبانی این نشست و مدیران و نیروهای فعال در حوزه مدیریت بحران استان قدردانی کرد.

 

پایگاه خبری، رسمی گیلان 24 www.gilan24.ir
نظر شما
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
فروش فوری قطعه زمین بزرگ حد فاصل لاهیجان و لنگرود در منطقه روستایی با امکانات ویژه
نقشه برداری - معماری
ماهان - اولین هنرستان تخصصی کامپیوتر گیلان - رشت ، خ نامجو
اندیشه سبز خزر ارائه دهنده خدمات ارتباطی در کشور
انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی  استان گیلان
ویژه بیماران دیالیزی و پیوند کلیه
چاپ سوم اصول علمی روزنامه نگاری منتشر شد
کتاب اصول علمی روزنامه نگاری " روزنامه نگاری سایبری" در 300 صفحه قطع وزیری " چاپ سوم " منتشر شد. اصول علمی مصاحبه ، گزارش نویسی ، خبر نویسی ، تاریخ روزنامه نگاری ایران، مبانی ارتباطات،سیاست های خبری، سواد رسانه ای، خبرنگاری بحران، روشهای سوژه یابی و یافته های نو در حوزه روزنامه نگاری سایبری" از فصل های کتاب است. فروش کتاب برای حوزه فرهنگ و رسانه 25 درصد تخفیف دارد. ایمیل " mohammadpour3650@yaho.com