کد : 12307 ۶شهریور ۱۴۰۵ ساعت 00:07
قابل توجه استاندار گیلان،

محصولات گیلان برند سازی و زمینه صنایع بسته بندی فراهم شود

از شرق گیلان برای شما پیام می دهم و انتظار حداقلی ما تولید کنندگان از مسئولان استان به خصوص شخص استاندار گیلان این است که با برنامه ریزی و مدیریت برای محصولات استان مانند برنج ، چای، کیوی، فندق، گل گاوزبان ، بادام زمینی و حتی محصولات جدید همچون بلوبری برند سازی و صنایع بسته بندی ایجاد کنند.
محصولات گیلان برند سازی و  زمینه صنایع بسته بندی فراهم شود

استاندار و دیگر مدیران مربوطه استان  آگاهی دارند، اگر محصولات فوق به خوبی بسته بندی شکیل وزیبا شوند و از طریق رسانه های به ویژه ویژه فضای مجازی به داخل و خارج از کشور معرفی  بر میزان خریداران آن به سرعت افزوده می شود و دیگر استان شاهد چند هزار تن چای سنواتی یا ماندن برنج با کیفیت روی دست کشاورز نخواهد ماند.

این عمل را استانداران و مسئولان بخش های تولیدی و کشاورزی در گیلان انجام ندادند و هر استاندار و مدیری در این خصوص اقدام کند از خود نامی نیک برجای گذاشته است.

 

نظر شما
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
پزشک حاذق - متخصص جراحی مغز و اعصاب ، ستون فقرات
اندیشه سبز خزر ارائه دهنده خدمات ارتباطی در کشور
انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی  استان گیلان
ویژه بیماران دیالیزی و پیوند کلیه
چاپ سوم اصول علمی روزنامه نگاری منتشر شد
کتاب اصول علمی روزنامه نگاری " روزنامه نگاری سایبری" در 300 صفحه قطع وزیری " چاپ سوم " منتشر شد. اصول علمی مصاحبه ، گزارش نویسی ، خبر نویسی ، تاریخ روزنامه نگاری ایران، مبانی ارتباطات،سیاست های خبری، سواد رسانه ای، خبرنگاری بحران، روشهای سوژه یابی و یافته های نو در حوزه روزنامه نگاری سایبری" از فصل های کتاب است. فروش کتاب برای حوزه فرهنگ و رسانه 25 درصد تخفیف دارد. ایمیل " mohammadpour3650@yaho.com