به گزارش گروه رسانه ای با مردم، سرهنگ اميرحسين نقيمهر در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري پليس، در تشريح جزئيات اين خبر اظهار داشت: مجرمان سايبري با ارسال پيامهايي در شبکههاي اجتماعي و پيامرسانها با موضوع «وام سپاس» و «وعده پرداخت تسهيلات با قدر داني از شما» ، کاربران را ترغيب به دريافت و نصب فايلهاي آلوده و جعلي ميکنند.
رئيس پليس فتا گيلان تصريح کرد: نصب اينگونه فايلهاي آلوده ميتواند زمينه دسترسي مجرمان به اطلاعات شخصي و بانکي، حسابهاي کاربري و مخاطبان تلفن همراه را فراهم کرده و همچنين امکان کنترل برخي قابليتهاي گوشي، سوءاستفاده از اطلاعات مالي و انجام اقدامات مجرمانه را براي آنان فراهم کند.
اين مقام انتظامي خاطرنشان کرد: شهروندان بايد توجه داشته باشند که فايلهاي APK و برنامههاي ارسالي از منابع ناشناس را دريافت و نصب نکنند و براي دريافت تسهيلات و خدمات بانکي، صرفاً از مسيرهاي رسمي و معتبر اقدام کنند. همچنين از کليک روي لينکهاي ناشناس و ارائه اطلاعات بانکي، رمزهاي عبور و کدهاي پيامکي به ديگران خودداري نمايند.
سرهنگ نقيمهر در پايان از شهروندان خواست ضمن توجه به هشدارهاي سايبري پليس فتا، در صورت مواجهه با پيامها و فايلهاي مشکوک، از دريافت و نصب آنها خودداري کرده و در صورت نياز به دريافت مشاوره و گزارش موارد مشکوک، به سايت پليس فتا به نشاني www.policefata.ir مراجعه کرده و يا از طريق مرکز فوريتهاي سايبري پليس فتا به شماره 096380 تماس بگیرند.
مراسم بزرگداشت 483 شهيد انتظامي و يک هزار و 800 نفر از کارکنان انتظامي متوفي گيلان در سالن اجتماعات شهدا فراجا برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري پليس، حجتالاسلام "وليالله عادلي" مراسم بزرگداشت 483 شهيد انتظامي و يکهزار و 800 نفر از کارکنان انتظامي متوفي گيلان که با حضور خانواده شهدا و متوفيان خدمتي در سالن اجتماعات شهدا فراجا برگزار شد، با قرائت آياتي از قرآن کريم و با اشاره به ويژگيهاي پيامبر عظيمالشأن اسلام(ص) در آيه 128 سوره توبه، ياد و خاطره شهداي دوران دفاع مقدس، سرداران و فرماندهان شهيد، دانشمندان و دانشآموزان شهيد و شهداي مظلوم مجموعه انتظامي را گرامي داشت.
عادلي در ادامهبا بيان اينکه شهداي انتظامي با فداکاري و ازخودگذشتگي، امنيت و آرامش را براي مردم به ارمغان آوردند افزود: خانوادههاي شهدا نيز با صبر و استقامت، در اين مسير ارزشمند سهيم هستند.
نماينده وليفقيه در بنياد مسکن انقلاب اسلامي گيلان با تأکيد بر اهميت برگزاري يادوارههاي شهدا خاطرنشان کرد: زنده نگه داشتن ياد شهيدان، ترويج فرهنگ ايثار و شهادت و تجليل از خانوادههاي معظم شهدا، وظيفهاي ديني و ملي است و بايد اين ارزشها به نسلهاي آينده منتقل شود.
وي در ادامه، از مجاهدتها و خدمات کارکنان مجموعه انتظامي که در طول دوران خدمت خود جانفشاني کردند و اکنون در ميان مردم حضور ندارند، ياد کرد و افزود: گراميداشت کارکنان متوفي نيز بيانگر قدرشناسي از سالها خدمت صادقانه آنان در مسير تأمين نظم و امنيت جامعه است
کشف بيش از 200 تن چوب قاچاق در تالش
فرمانده انتظامي تالش از کشف 250 تن چوب جنگلي قاچاق و يک هزار و 100 عدد پالت چوبي در ان شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگارخبرگزاري پليس،سرهنگ "عباس حقيقي نيا" با اشاره به اينکه پليس با تمام توان با متجاوزان حريم منابع طبيعي و جنگلها برخورد ميکند، اظهار داشت:پليس پس از انجام تحقيقات لازم با هماهنگي قضائي به محل مورد نظر اعزام و در بازرسي از اين مکان، 250 تن چوب جنگلي قاچاق و يک هزار و 100 عدد پالت چوبي را كشف کردند.
وي با اشاره به اينكه در اين رابطه متهم 31 ساله براي سير مراحل قانوني به مرجع قضائي معرفي شد، افزود: كارشناسان ارزش اين کشفيات را 71 ميليارد ريال برآورد كردند.
.