به گزارش گروه رسانه ای با مردم - جمعیت تشییع کنندگان در مراسم امروز ار شمارش خارج بود و بسیاری از رسانه های جهان از جمله رسانه های آمریکایی در گزارش های خود به این مساله مهم تاکید کردند که ملت ایران با این حضور شایسته و مقتدرانه پیام معنی داری به ترامپ ، امثال او و نوکرانش منتقل کردند.
چهره ی دیگر مراسم تشییع امروز در مشهد مقدس ، موضوع فوق العاده با اهمیت روایتگری بود که جوانان با تیپ های مختلف به انجام می رساندند، و این مهم بارها از سوی رهبر شهید انقلاب و جبهه مقاومت جهانی تاکید شده بود.
حضرت آقا بارها و بارها اعلام می کردند، شما باید در جنگ روایت ها و فضای رسانه ای دست بالا را داشته باشید و جوان های فهیم و خوش فکرمان باید با تلاش، دقت و مطالعات مستمر میدان دار این صحنه و عرصه تاثیر گذار باشند.
***
مردم ایران بزرگ و مسلمانان برخی کشورهای همسایه امروز بهتر از هر زمان دیگری درک کردند که رهبر انقلاب تنها یک رهبر سیاسی و یک مرجع دینی نبود بلکه انسانی آگاه، دور اندیش ، پشتیبانی جوانان ، اهل دانش و فناوری ها، ادیبی شاخص، نویسنده، مدیری کم نظیر و.... بود و شهادت ایشان قلب امتی را شکست و تشییع کنندگان با فریادهای بلند خواستار انتقام بودند.
در امتداد وداع میلیونی مردم ایران اسلامی در تهران با پیکر مطهر سالار شهیدان انقلاب، مردم عراق در شهرهای نجف و کربلا، پیکر مطهر «آقای شهید ایران» به فرودگاه مشهد رسید تا در حرم مطهر ثامن الحجج علیهالسلام برای همیشه آرام گیرد.
مردم عزادار از بسیاری از استان های کشور به ویژه استانهای جنوبی، شرقی و غربی کشور با سفر به مشهد مقدس در این مراسم معنوی که از ساعت 14 امروز از خیابان امام رضا (ع) آغاز شد، حضور یافتند تا «آقای شهید ایران» را برای همیشه به آرامگاه ابدی در حرم شمس الشموس تشییع کنند.
مردم عزدار و مقاوم با جمعیتی میلیون آمده بودند تا با تمام وجود، آخرین سلام و آخرین بدرقه را نثار رهبرشان کنند؛ وداعی که بیتردید در تاریخ مشهد و در حافظه ملت ایران جاودانه خواهد ماند.
ادامه دارد........