60 مدرسه گیلان صاحب زمین ورزشی چمن مصنوعی شدند

60 مدرسه گیلان صاحب زمین ورزشی چمن مصنوعی شدند
پایگاه خبری، رسمی گیلان 24: 60 زمین چمن مصنوعی در مدارس استان گیلان ایجاد شده است و برای هر یک از این زمین چمن‌های مصنوعی حداقل ۶ میلیارد ریال هزینه شد.www.gilan24.ir

به گزارش گروه رسانه ای ایران " گرا" ، امیر سراجی معاون سلامت آموزش و پرورش استان   ۱۸ بهمن‌ماه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: طی دو سال گذشته ۶۰ زمین چمن مصنوعی در مدارس استان اجرا شده‌، از این تعداد هفت چمن مصنوعی در دهه مبارک فجر امسال و چهل و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در واحدهای آموزشی استان به بهره برداری رسید.

وی با بیان اینکه برای هر یک از این زمین چمن‌های مصنوعی حداقل ۶ میلیارد ریال هزینه شده‌است، افزود: هم‌ اینک ۲۰ زمین چمن مصنوعی در واحدهای آموزشی استان در حال احداث است.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان خاطرنشان کرد: حدود ۴۰ میلیارد ریال برای خرید تجهیزات ورزشی به منظور مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به واحدهای آموزشی استان پرداخت شده‌ است.

سراجی با اشاره به اهمیت نقش ورزش در سلامت جسم و روان دانش‌آموزان و لزوم توجه جدی به زنگ ورزش در مدارس گفت: تحرک و فعالیت بدنی در واحدهای آموزشی اهمیت بسزایی دارد که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد
.