مجتبی معصوم نژاد در همایش اهدای نشان حلال به یکی از شرکتهای لبنی گیلان با اشاره به نظارت بر عملکرد واحدهای تولیدی و مواد غذایی افزود: واحدهای تولید مواد غذایی و صنایع غذایی که با سلامت مردم ارتباط مستقیم دارند مورد توجه ویژه استاندارد قرار دارند.
مدیرکل استاندارد گیلان از اعطای نشان حلال به ۴۸ محصول و فرآوری در این استان خبر داد و اضافه کرد: تا سال گذشته در گیلان فقط ۹ محصول دارای نشان حلال بود که اکنون این رقم به ۵۷ مورد رسیده است.
وی با بیان اینکه اعطای نشان حلال راه صادرات را برای تولیدکنندگان هموار میکنند، افزود: نشان حلال یک برند در تراز جهانی برای محصولات تلقی میشود و اهمیت ویژه دارد.